<-PollItems->
<-PollName->
آمار
وب سایت:
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 67
بازدید ماه : 65
بازدید کل : 70389
تعداد مطالب : 201
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
<-PollItems->
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Template By: LoxBlog.Com
مرگ اصلاحات در ایران
تحليل جامعهشناختي از طرح فدراليسم اقتصادي
آیا رئیس جمهور بعدی مصلحتگرا خواهد بود؟
پرسش و پاسخهای خصوصی
پرسش و پاسخهای عمومی
وسواس و درمان آن
بازخواني پرونده اي به نام طب سنتي در ايران
فلسفه نامگذاری سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی
موس بیسیم شیشه ای
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، از یک سال اخیر تاکنون با شکلگیری نصفه و نیمه معاونت فرهنگی و اجتماعی در شهرداری ساری، فعالیتهای فرهنگی مناسبی در شان شهروندان مرکز استان شکل میگیرد که تا حدودی توانسته است رضایت مردم را جلب کند.
این بار هم به مناسبت ولادت مولای متقیان با عنوان روز پدر" مرد" جشن بزرگ تاریخی در شهرستان ساری از سوی شهرداری مرکز استان در استادیوم ورزشی شهید متقی برپا شد که با استقبال هزاران نفری مردم مواجه شد.
بیش از 6 هزار صندلی که در بین چمنهای زمین فوتبال چیده شده بود نه تنها پاسخگوی سارویها نبود بلکه بخش روبهرو و سمت راست جایگاه این زمین ورزشی مملو از جمعیت مدعوین عمومی شده بود.
حضور بازیگر معروف تلوزیون، مهران رجبی بر روی سن تا مجری برنامههای کودکان به نام" عمورضا" و مدیحهسرای پرآوازه کشور استاد کریمخانی گرفته تا تقلید صدا و حضور خواننده معروف نسل جوان فرزاد فرزین" نظر مدعوین به ویژه نسل جوان را به خود جلب کرد.
نورافشانی که بخش مهمی از برنامههای این جشنواره بود با شادی کودکان همراه شده بود و همزمان ورزشکارانی نیز کار بندبازی، سنگنوردی و پاراگلایدر را نیز اجرا میکردند.
اما حضور 134 کاندیدای تایید شده شورای شهر ساری بخش مهم این جشنواره بزرگ تاریخی شهر ساری بود که تمامی برنامههای جشن ولادت را تحتالشعاع قرار داد و نظر همه را به خود جلب کرد و هیچ کس به فکر جشن 13 رجب نبود چون اصلا نامی از این روز قمری در جایی درج نشده بود.
بالن نصب شده در کنار فضای ورزشی تنها دکوری بود که تبریک مولود کعبه را در آغوش گرفته بود.
همچنان استقبال مردم از این جشن بیشتر میشد و همه به دنبال جایی میگشتند تا از صدای بهتری بهرهمند شوند.
بنر ایستاده نصب شده به عکس مرحوم علی کردان با عنوان مرد ماموریتهای دشوار توجه همه را به خود جلب میکرد و پچپچها حاکی از این بود که این جشن با این بنرها چه سنخیتی دارد.
بنر نصب شده در بالاترین بخش فضای ورزشی شهید متقی با متن شعار تبلیغی " تمشک" و ویژهنامه و کارتهای معرفی کاندیداهای شورای شهر همخوانی داشت، حضور افراد معروف سیاسی در جناحهای مختلف سبب شد مردم بگویند" به نام کی و به کام کی".
جمعیت همچنان در نوسان بود، با نورافشانی طنین صدای هماهنگ هورا و تشویقهای مردم فضای شهر را درگیر جشن کرده بود.
فضای پشتصحنه سن با نصب دو بنر با عنوان "من به لیست انتخابانی، رای میدهم و همش یادم باشه" یکی از بخشهای تبلیغاتی انتخاباتی مراسم بود.
«همهمه» و گفت و شنودهای سیاسی و معرفی کاندیداهای موردنظر و نیز در برخی موارد تجمع جوانانی که برای خود میدان میگرفتند و با موسیقی جشن حرکات موزون نشان میدادند توجه اطرافیان و عکاسان خبری را به خود جلب میکرد.
شب ولادت مولای متقیان علی ابن ابیطالب عامل موثری بود تا مردم ساری احساسات خود را با همنوایی مدیحهسرای کشور بروز دهند و با دست زدنها شادی خود را ابراز کنند این درحالی بود بخش عظیمی از مومنان شهر در اعتکاف به سر میبردند و مساجد میزبان معتکفان بود.
بادکنکهایی که کودکان در دست گرفته بودند نماد شادی بود که در جشنها به کار برده میشود اما این ابزار شادی هم از تبلیغات کاندیداهای شورای شهر ساری در امان نماد و به شعارهای تبلیغی و نام افراد مزین شده بود.
در این جشنواره تاریخی شهر ساری مجری، نام سکاندار شهر ساری را بر زبان جاری کرد و ناگهان نور افشانی همزمان با تشویق 6 هزار نفره حاضران در استادیوم شهید متقی همراه شد و شهردار ساری روی سن قرار گرفت و با تبریک ایام و نام و یاد شهدای سوم خرداد و امام و رهبری سخنرانی خود را آغاز کرد.
مهدی عبوری شهردار ساری با طرح سوالی مبنی بر اینکه چرا اصفهان، اصفهان شد و ساری همان ساری ماند سخنان خود را شروع کرد و گفت: مگر ساری هم مرکز مازندران نیست، چرا نباید این شهر در زمره دیگر مراکز استانها دیده شود.
وی افزود: مگر نباید همه مراکز استانها با هم رشد کنند.
عبوری با اشاره به اینکه چرا پس از انقلاب اسلامی همه مراکز استانها به جایگاه والای خود رسیدند به جای اینکه ساری با مراکز استانها مقایسه شود با دیگر شهرهای همعرض خود مقایسه میشود، تصریح کرد: دلیل عقب افتادگی شهر ساری عدم پیگیری و برنامهریزی مدیران از 30 سال قبل تاکنون است.
وی با ابراز امیدواری اعلام کرد: با لطف خدا و همکاری شما مردم ساری در آیندهای نه چندان دور مرکز مازندران به جایگاه واقعی خود میرسد.
شهردار ساری توزیع عوارض آلایندگی کشور در استانها را مطابق عدالت ندانست و گفت: سال گذشته استان اصفهان 250 میلیارد تومان عوارض آلایندگی خود را از کشور دریافت کرد ولی سهم مازندران 26 میلیارد تومان بود.
وی افزود: شاهینشهر اصفهان با سرانه جمعیتی 120 هزار نفری، 27 میلیارد تومان اعتبار آلایندگی دریافت کرد و سهم مرکز مازندران با جمعیت سه و نیم میلیون نفری، 27 میلیون تومان بود.
عبوری با درخواست از استاندار مازندران و مجمع نمایندگان استان خواهان اصلاح این قانون شد تا در مجلس مصوب شود عوارض آلایندگی در کشور به طور متوازن توزیع شود.
وی عملکرد مطلوب خود را در بحثهای زیربنایی و روبنایی شهر ساری برای شهروندان اعلام کرد و اظهار داشت: عملکرد شهرداری ساری در بحثهای زیربنایی که شامل اجرای کمربندی شمالی که از سال 1354 کلنگ خورد ولی تا 37 سال مسکوت ماند در 9 ماه اخیر به اندازه همین سالها پیشرفت فیزیکی داشت.
عبوری ادامه داد: طراحی بازگشایی صحن امامزاده یحیی ساری در 29 روز بازسازی و اجرا شد و نیز طرح جامع و کامل تفضیلی شهر ساری در سال 92 است که در شورای شهر به تصویب درآمد.
این مسئول امور شهری با اعلام اینکه میانگذر شمالی به طول دو و نیم کیلومتر، میانگذر امیر مازندرانی تا 30 متری بیمارستان شفا تا پایان سال جاری بهرهبرداری و تملک میشود، اظهار داشت: احداث میدان بزرگ ابن شهر آشوب، احداث پارکینگها در سطح شهر ساری و نیز احداث پارکهای بازی محلهای از سری پروژههای عمرانی و زیربنایی در مرکز مازندران محسوب میشود.
شهردار ساری با اعلام اینکه شهرداری میخواهد انقلابی را با همت شما شهروندان در مرکز مازندران به وجود آورد، خاطرنشان کرد: اختصاص یک هزار و 260 هکتار فضای جنگی در سیکوتپه فضایی است که برای پارک جنگی اختصاص داده شد و همین امر سبب شد سرانه فضای سبز ما از سه متر به 45 متر ارتقا یابد.
وی به اجراییشدن زیرگذر ذغالچال در ساری و تونل بزرگ در میدان امام را بخش مهمی از فعالیتهای زیربنایی در شهر ساری اعلام کرد و یادآور شد: هدایت آبهای سطحی که بعد از 15 سال تصویب شد امسال از سوی شورای سوم و شهرداری در حال اجرا است.
عبوری با اعلام اینکه با پیگیری های استانی و شهرستانی کارخانه زبالهسوز و استحصال تولید برق از زباله تا 24 ماه آینده در ساری اجرا میشود، تصریح کرد: سالانه میلیاردها تومان از اعتبار شما شهروندان برای حمل و دفن زباله هدر میرود که میتوان این اعتبارات را برای فعالیتهای عمرانی هزینه کرد.
وی افزود: طرح نهضت آسفالت در 9 ماه اخیر به طور جدی پیگیری میشود این در حالی است که قیر در بورس به فروش میرسد و هر تن یک میلیون تومان خریداری میشود.
عبوری اضافه کرد: در سالهای اخیر 24 هزار تن آسفالت در ساری توزیع شد و در مدت مسئولیت من این اندازه به 50 هزار تن رسید و آسفالت شهر ساری به طور جدی انجام میشود.
وی بحث اصلی خود را به انتقال پادگان از داخل شهر معطوف کرد و گفت: از سال 69 تاکنون قرار بود پادگان از داخل شهر انتقال داده شود، برای این منظور حدود 100 هکتار زمین برای پادگان ساری معاوضه شد ولی کاری صورت نگرفت.
شهردار ساری با بیان اینکه از سال 88 بر اساس مصوبه مجلس همه پادگانها داخل شهری باید به خارج از شهر انتقال یابند، گفت: از سال 90 پادگان ساری به مرکز تجاری تغییر کرد و بر اساس پیگیریها از سه روز قبل مصوب شد با همت شما شهروندان پادگان را تملک و به بزرگترین باغ ایرانی تبدیل کنیم.
وی با اعلام اینکه تا چهار سال آینده رودخانه تجن به بزرگترین مرکز تفریحی در شمال کشور تبدیل میشود، تصریح کرد: ما رودخانه تجن را با سی و سه پل اصفهان مقایسه میکنیم.
عبوری به افزایش بودجه شهرداری ساری در سال جاری اشاره کرد و گفت: در این موقعیت اقتصادی بودجه 79 میلیارد تومانی شهرداری ساری در سال گذشته به 130 میلیارد تومان در سال جاری افزایش یافت که تحقق آن با همکاری شما شهروندان امکان پذیر است.
وی با یادآوری مبنی بر اینکه در سالهای اخیر شهرداری بابت طرح خودیاری 30 درصد دریافت میکرد، بیان داشت: در 9 ماه مسئولیت من در شهرداری یک ریال بابت خودیاری از شهروندان دریافت نکردم، کجا هستند افرادی که این احساسات مردم را ببینند.
عبوری از تدوین و تکمیل برنامه پنج ساله و سند چشم انداز 20 سال شهر ساری در شهرداری خبر داد و خاطرنشان کرد: تا پایان این برنامهها در خدمت شما شهروندان ساروی هستم و نوکری میکنم.
شهردار ساری با اشاره به اینکه اجرای برنامههای متنوع فرهنگی در دستور کار شهرداری و شورای شهر قرار دارد، بیان داشت: سطح توقع مردم باید بالا رود و با کلان شهرها مقایسه شوند.
وی در پایان سخنانش با مردم ساری گفت: عهدی را که روز معارفه با شما بستم را تکرار و در آینده آن را عمل میکنم.
به گزارش فارس، تجلیل از پیشکسوتان فرهنگی، ورزشی، علمی، مذهبی و پزشکی از برنامههای دیگر فرهنگی این جشنواره بود که در شب ولادت امام علی(ع) و سالروز حماسه آزاد سازی خرمشهر در ساری اجرا شد.
در پایان این گزارش جالب است که ذکر کنم شهردار ساری اعلام کرد تیم فوتبال شهرداری ساری بعد از سالها دوباره احیا میشود.
به گزارش فارس، بیچاره این چمنهای زمین فوتبال(محل برپایی مراسم) که زیر پای هزاران نفر لگدمال شد و متولیان امر فقط نگاه کردند.
نظرات شما عزیزان: